Andrè Rieu

Fjerritslev Kino vil endnu engang invitere indenfor til en filmkoncert med skønne Andrè Rieu og det fantastiske Johan Strauss Orkester. De er klar til at feje benene væk under dig med deres helt nye biografkoncert - Power of Love 

Den 1. september KL. 14

Der serveres champagne og kransekage i pausen

Pris: 180kr

 

Andre Rieu med "Power of Love"

Maastricht-koncert 2024:

André Rieu er klar til at feje benene væk under dig med sin helt nye biografkoncert "Power of Love". Fra sin pittoreske hjemby Maastricht præsenterer The King of the Waltz en imponerende optræden, på det store lærred, som du ikke må gå glip af. Akkompagneret af sit verdensberømte Johann Strauss Orchestra og med en rollebesætning på hundredvis af mennesker tegner dette til at blive sommerens musikalske højdepunkt med en af verdens mest produktive artister.

I en koncert, der er bristefærdig af passion, kombinerer Andrés unikke repertoire klassisk musik, musicals, pop og rock! Man skal se det for at tro det.Med

den historiske Vrijthof-plads som bagtæppe vil André introducere dig for ikonisk filmmusik, smukke valsetoner, tårefremkaldende ballader og overraskende sange fra hitlisterne. Musik har evnen til at forene os, og dette er en koncert for hele familien.

Lad os sammen nyde Andrés musik og mærke kærligheden sprede sig. Gå ikke glip af André Rieus "Power of Love" til sommer..

 

 

ANDRE RIEUS 2024 MAASTRICHT-KONCERT: KÆRLIGHEDENS KRAFT

Skuespillere

ANDRE RIEU

Instruktion

MICHEL FIZZANO, ANDRE RIEU

Produktion

ANDRE RIEU PRODUKTION, STYKKE MAGISK UNDERHOLDNING