Kom og se film fra da mor var dreng...

Det Danske Filminstitut kom med en gave til Jammerbugt Kommune, nemlig digitalisering af 20 gamle film fra arkiver, kældre og lofter. Film, som det ikke tidligere har været muligt at se, da det har krævet særligt fremviserudstyr og måske har man faktisk slet ikke vidst, hvad der gemte sig på filmrullerne. Nu er teknikken på plads, så filmene kan vises på biografens lærred og det gøres i Pandrup Kino lørdag eftermiddag 24. oktober og i Fjerritslev Kino søndag eftermiddag 25. oktober.

 

Og da der er tale om filmklip og film uden så megen tale vil der være introduktioner og fortællinger til filmene ved Steen Poulsen fra Egnssamlingen i Saltum og Susanne Hjorth Hansen fra Jammerbugt Bibliotekerne. Steen Poulsen vil vise og fortælle om forskellige filmklip fra Pandrup og omegn i Pandrup Kino og Susanne Hjorth Hansen vil sætte ord på ”Fjerritslev og omegn” fra 1964 og ”Kyllinger på rejse” fra 1949.

 

Der vil dermed være mulighed for et interessant, hyggeligt og morsomt tilbageblik på den lokale verden.

Filmene er ikke vist tidligere og begge arrangementer er gratis, men der skal bookes plads på biografernes hjemmesider.

Fremvisningerne af filmene og Dit Danmark på Film er et samarbejde mellem Det Danske Filminstitut, Jammerbugt Bibliotekerne, Jammerbugt Kommune, Lokalhistorisk Samråd samt Pandrup og Fjerritslev Kinoer.

Find billetter her (og ignorer den forkerte dato fra marts ... ;-)):

Kom og se film fra da mor var dreng..._poster
Kom og se film fra da mor var dreng...
Hør introduktion til filmene og tiden de er fra, se filmene og slut af med snak og kaffe. FJERRITSLEV KINO SØNDAG 22. MARTS 2020 KL. 14.30-17 ”Fjerritslev og omegn” 1964 og ”Kyllinger på rejse” 1949 Susanne Hjorth Hansen, Jammerbugt bibliotekerne, introducerer filmene. Filmene er ikke vist tidligere, men kan vises nu, hvor de er blevet digitaliseret. Arrangementet er gratis, men der skal bookes plads: filmene. Filmene er ikke vist tidligere, men kan vi...
Billetter