Opera i Fjerritslev Kino fra Teatro Regio 

La Bohéme

Søndag den 25. februar viser Fjerritslev Kino operaen La Bohéme

Der serveres et glas champagne med kransekage i pausen

Pris: 180kr

 

Hvem er jeg? Jeg er en digter. Hvad skal jeg gøre? Jeg skriver, og hvordan kan jeg leve? spørger Rodolfo i første akt. - Med sin opera om et bohémeliv giver Puccini os en hjerteskærende kærlighedshistorie og noget af den smukkeste musik i operaens historie.
For at markere 125-året for premieren i Torino den 1. februar 1896 fejrede Teatro Regio 2021 Puccinis mest populære opera med en ekstraordinær iscenesættelse i de historiske kostumer og kulisser designet af Adolf Hohenstein. D’herrer Paolo Gavazzeni og Piero Maranghi iscenesætter så elegant og overdådigt, at man ønsker, at deres arbejde må nå ind i evigheden.
Ingen har bedre beskrevet de halvt udsultede, kæmpende kunstnere end forfatteren H.
Mugger i hans ”La Vie de Bohème” udgivet 1851. Kunstnere klar til at brænde et manuskript for at forsøge at holde varmen. I en tid med triumferende borgerlig materialisme drømmer de om en anden tilværelse. Man sidder tilbage med den fornemmelse, at forfatteren selv har oplevet det.
Connessi all'opera skrev: "Forestillingen er levende og formår at indfange de ægte følelser af poesi og gengive den stemningsfulde atmosfære af det oprindelige kunstværk.”