Fjerritslev Kino viser operafilmen "Rosenkavaleren" fra Berlin Statsopera.

SØNDAG DEN 12. februar 2023 KL. 14

Viser Fjerritslev Kino operafilmen "Rosenkavaleren". Der vil som sædvanlig blive serveret et glas champagne med kransekage i pausen.

PRIS 180kr.

 

Rosenkavaleren fra Berlin Statsopera 2020
I denne elegante forestilling ved wiener-aristokratiet oplever vi allehånde fortrædeligheder i de fine familier. Den ubehøvlede baron Ochs afbryder sin kusine Marskalinden i morgen-tête-à-tête med sin unge elsker Octavian. Hans ærinde var at få hende til at hjælpe med bryllupsplanerne, som er mere drevet af økonomiske interesser. Han ved ikke, at Octavian, der er bestemt til at være rosernes kavaler, senere vil forelske sig i selve bruden.
Under overfladen af den let strømmende dialog og overdådige musik udforsker Rosenkavaleren udviklingen blandt de menneskelige relationer, både personlige og samfundsmæssige. Begyndende med den skandaløse kærlighedsaffære for unge Octavian og den ældre, endnu fortryllende Marskalinde, udvikler Octavians ungdommelige engagement sig til romantisk kærlighed.
Multimediekunstneren André Heller får sin længe ventede debut som sceneinstruktør på Berlins Statsopera med Richard Strauss' tragikomiske Rosenkavalier, og kritikerne er fulde af lovord: "Man har næppe nogensinde set en mere pragtfuld, elegant og overdådig Rosenkavalier"