SENIOR FILMKLUB BYDER VELKOMMEN TIL SÆSON 2024/2025

Fra den 10. oktober til og med 13. marts, viser vi, den 2. torsdag i måneden, film for Seniorfilmklubbens medlemmer.

6 film til 250 kr.

Køb billetter her

Torsdag kl. 10

Torsdag kl. 14

eller i Kino med personlig betjening torsdag d. 26. september fra kl. 15-19 eller i Kinos åbningstider. Husk ved køb af billet at medbringe mailadresse og tlf.nr.

Ved køb af billet på hjemmesiden får man et reservationsbevis, som ved fremmøde til 1. forestilling byttes til et medlemskort.

Med medlemskortet vælger man frit mellem de ledige pladser i salen. Først til mølle princippet gælder således for alle medlemmer til alle forestillinger.

 

Den 10. oktober

Brevet fra Helga – 112 min


Det romantiske drama udspiller sig i 1940'erne i Island i en fjerntliggende og afsondret bygd ved havet, hvor den gifte landmand Bjarni indleder en lidenskabelig og forbudt affære med den håbefulde og ligeledes gifte digter Helga. Følelserne er lige så brusende og stormfulde som bølgerne i det omgivne hav. Et romantisk drama i den store stil, med fantastiske billeder fra den islandske natur.
Premiere : 2023

Den 14. November

Van Gogh – 110 min

Et biografisk originalt kunstnerportræt af mesteren Van Gogh. Filmen er et smukt drama om kunstnerens sidste kreative periode.
Vanviddet er nemlig aldrig langt fra den stakkels mand, der kun klarer sig igennem hverdagen ved hjælp af en kærlig og mere succesfuld bror, venskabet med maleren Poul Gauguin og ikke mindst passionen for at male. Van Gogh døde bare 37 år gammel. Willem Dafoes storspiller i rollen som Van Gogh.
Premiere : 2019

Den 12. December

Th Holdovers – 130 min.

Amerikansk drama/ komedie. Den gnavne professor Paul Hunholm må tage vagten i juleferien på kostskolen i 1970. Han skal se efter de elever, der må blive på skolen. Kun få dage inde i ferien er der kun en elev tilbage. Den utilpassede Angus, som er en dygtig elev med meget dårlig opførsel. Sammen med skolens køkkenchef Mary, som lige har mistet sin søn i Vietnam, tilbringer den umage trio en meget begivenhedsrig jul.
En sand føles -godfilm.
Premiere : 2024

Den 9. januar

Marguerites formel – 112 min

Rørende og håbefuld fransk film om livets uransagelige veje. Margueritte er en fremragende matematikstuderende i Paris.
Hendes fremtid som succesfuld forsker synes sikker. Da hun skal afslutte sit store speciale for et hold specialister, sniger der sig en fejl ind, og hendes verden bryder sammen. Hun opgiver matematikken og starter et helt nyt liv fra bunden. Hun møder nye venskaber og kærligheden og indser, at ikke alt
i livet har et facit.
Premiere : 2024

Den 13. februar

En vild familie – 84 min

Norsk dokumentar om en familie, der flytter ud i den storslåede norske natur for at leve et anderledes liv i pagt med naturen langt fra det moderne storbyliv. Det er ren idyl ude i skoven, indtil katastrofen indfinder sig. Moderen dør af en voldsom sygdom, og så tager filmen en helt anden retning.
Hvordan klarer familien sig uden moderen, og hvordan nærmer familien sig igen det normale samfund?
Premiere : 2024

Den 13. marts

Jeg er morderen– 102 min

Amerikansk krimi /komedie om Madelaine, der er en talentløs ung skuespiller, der er anklaget for mordet på en berømt filmproducent.
Madelaines bofælle Pauline er advokat uden klienter, men hun påtager sig rollen som forsvarsadvokat. Der starter et nyt liv for dem begge med berømmelse og succes, indtil sandheden kommer for en dag. Ud over masser af komik og humor præsenterer filmen diskret og elegant et feministisk manifest, der zoomer ind på kvinders rettigheder og forhold til et mandsdomineret retsvæsen.
Premiere : 2024

Medlemskortet skal medbringes til alle forestillinger og er personligt. 

Til alle forestillinger serveres kaffe. 

Køb billetter her

Torsdag kl. 10

Torsdag kl. 14

 


Ved force majeure, hvor vi er nødsaget til at lukke Kino, kan billetterne ikke refunderes. Vi håber på jeres forståelse for dette.